X 4⁹ Mkll

X 4⁹ Mkll

X 4⁹ Mkll

X 4⁹ Mkll

Potpuno novi X49 sada je dostupan i odličan je izbor za one koji žele jedriti u stilu. Ovaj brod je svojvrsni mlađi brat modela X56 i opremljen je uzbudljivim nadogradnjama koje unapređuju Vaše iskustvo jedrenja.

Redizajn ovog modela uključuje poboljšanja kormilarnice, dodavanjem pražnice i šire potpore za stopala. Položaj vinčeva je optimiziran, a produžene klupe u kokpitu pružaju veću udobnost tijekom dugotrajnih krstarenja. Kokpit je osvježen novim sportskim izgledom. Štoviše, kad spustite sidro atmosfera je još ugodnija na krmi. Nadograđeni dizajn kormila osigurava ugodno i glatko jedrenje, s manjim otporom u vodi i povećanom brzinom, pridonoseći boljem ukupnom iskustvu plovidbe.

Birajte između dizajna s 3 kabine, sve s duplim ležajevima ili dizajna s 2 kabine s duplim ležajem te trećom kabinom u kojoj su dva odvojena ležaja. Kupaonice su izdržljive i jednostavne za uporabu, dok unutrašnjost odiše luksuzom i također uključuje radne ploče od korijana i integrirane sudopere. Odaberite standardne hrastove furnire u nordijskom stilu ili se odlučite za opcionalnu tikovinu.

Jednostavno morate voljeti savršeni spoj stila, performansi i luksuza X49. Izvucite maksimum iz svakog krstarenja i plovite pouzdano i udobno

X 4⁹ Mkll

Specification

Dizajn interijera
X-Yachts Design Team
Duljina preko svega
15.348 m / 50'4"
Duljina trupa
14.650 m / 48'1"
Širina preko svega
4.49 m / 14'9''
Gaz
2.40 m / 7'10''
Motor
42.5 kw / 58 hp
Spremnik za gorivo
265 ltr / 70 gal(US)
Spremnik za vodu
310 ltr / 82 gal(US)
Price from (VAT Excluded)
Soon